Vind en koncert med Cisilia - for hele din skole!

Det er sjovere at være på nettet, hvis du kan føle dig tryg. Derfor har Børneportalen teamet op med et af årets største stjerneskud i dansk musik, Cisilia. Og sammen med dig vil vi sprede god stil på nettet.


Del dit bedste råd eller tip til, hvad du synes er god stil på nettet. Så enkelt er det faktisk. Hvis det er dit tip, der bliver kåret som det bedste, vinder du og hele din skole en koncert med Cisilia.

 

Konkurrencen er slut. Se hvem der vandt her.

 

Sådan gør du:

  1. Lav en video, en tegning, tag et billede, skriv noget tekst eller gør noget helt femte, som viser, hvad du synes er god stil på nettet.
  2. Upload det på din Instagram-profil og husk at hashtagge det med #godstilpånettet og tag @boerneportalen i dit opslag, så kan vi nemlig finde det. (Husk også, at hvis din profil er lukket, så skal du følge @boerneportalen, så følger vi dig tilbage, og først derefter kan vi se dit tip)
  3. Hvis du har flere ideer, så gentag trin 1 og 2. Ellers er det bare at læne dig tilbage og håbe på, at netop  dit tip bliver kåret som det bedste, så du og din skole får besøg af Cisilia.

 

Konkurrence-ugerne: 

Uge 34 – Officiel start på konkurrencen (men du må gerne tyvstarte allerede nu). Upload billeder og videoer på din Instagram-profil med hashtagget #godstilpånettet og tag @boerneportalen i dit opslag.

Uge 35 og 36 – Du og dine venner kan fortsat uploade og ’like’ andres gode råd og tips på Instagram. 

Uge 37 – Et panel med Cisilia og tre ansatte hos Børnerådet udvælger 10 finalister blandt nogle af de mest ’likede’ billeder og videoer. Børnerådet kårer én vinder, som bliver kontaktet direkte. De resterende 9 finalister bliver også kontaktet og modtager selvfølgelig en trøstepræmie.

Frem til d. 7. september kan du deltage med så mange billeder og videoer på Instagram, som du har lyst til. Men husk, at det også gælder om at give så gode tips, at du får en masse likes.

 

Sådan er reglerne:

Alle må selvfølgelig være med til at sprede god stil på nettet under hashtagget #godstilpånettet, men for at kunne vinde koncerten med Cisilia, er det et krav, at din skole vil give tilladelse til at afholde koncerten med Cisilia inden udgangen af 2015. Koncerten vil vare cirka 30 minutter. Hvis skolen ikke kan eller vil afholde koncerten, findes en anden vinder blandt finalisterne.

Derudover må vinderen ikke have familiære forbindelser til hverken Børnerådet eller Universal Music Danmark.

klassesæt.png

Mest til lærere

Børnerådet har udarbejdet et klassesæt, som kan bruges til at diskutere den gode stil på nettet i klassen.

Hent pdf'en med klassesættet her

Pdf'en fylder fire A4 sider og er lavet så den er lige til at printe.

cisilia_square.jpg

Om Cisilia

Cisilia er 16 år gammel. Opvokset på Amager og har rødder i Makedonien og Marokko.

Før sommerferien udgav hun albummet ’Unge Øjne’ – nogenlunde sideløbende med at hun færdiggjorde 9. klasse.

Hvis du har hørt radio det sidste halve års tid kender du med garanti allerede sangene ’Ring den alarm’, ’Vi to datid nu’ og ’Luftballon’, som alle har været kæmpe hits.

Cisilia på Facebook

Cisilia på Instagram